Ongedierte trekt naar binnen!

Het weer slaat om. In plaats dat we tijd doorbrengen onder de overkapping of op het terras, trekken we nu naar de gezelligheid binnenshuis. De avonden lijken korter te worden en de gordijnen gaan weer op tijd dicht. Nog heel even en ook de kachel gaat ‘s avonds weer aan. Het heeft wel iets om na de zomermaanden de knusheid van de woonkamer weer op te zoeken. Maar met ons trekt ook het ongedierte naar binnen!

Net als wij zoeken bijvoorbeeld muizen en ratten ook de behaaglijk op en vertoeven ze graag droog en warm op plaatsen waar wij ze liever niet zien. Hoor je ’s avonds geritsel vanuit een hoek in keuken of lig je in bed terwijl er boven op zolder druk getrippeld wordt over de plankenvloer? Reden genoeg om direct Han te bellen!

Han Schorfhaar is professioneel ongediertebestrijder en helpt je om ongedierte preventief uit jullie woning te houden. Met de veranderde bouwstijlen van woningen en bedrijfspanden in de afgelopen jaren liggen tal van mogelijkheden voor ongedierte. Ongedierte heeft niet veel ruimte nodig en met zacht materiaal weten ze wel raad. Neem contact op met Han en hij gaat graag aan de slag om voor jullie het ongedierte preventief te weren. Maar niet alleen preventief, ook wanneer ongedierte zich al in jullie woning of bedrijfspand heeft verschanst, neem contact op met Ongediertebestrijder Han.

Wist je trouwens dat een muis kan zorgen voor wel 2.000 nakomelingen. Hartstikke leuk die kleine lieve muisjes maar niet in onze woning, toch? Zie je een muis rondlopen, dan is de kans groot dat je meer van dit diersoort in de buurt kunt verwachten. Een vrouwtje is namelijk al geslachtsrijp als ze nog maar 3-4 weken oud is en werpt 4 tot 8 jongen per worp. Met 10 nestjes in een jaar kan de muizenbevolking dus flink groeien.