Nieuwe website voor Ongediertebestrijding Schorfhaar!

Met de expertise van Remgro Webdesign, beeldmateriaal en teksten van Fotostudio Markelo aangevuld met onze inbreng hebben we deze week een frisse website voor Ongediertebestrijding Schorfhaar gelanceerd. Het voelt als een nieuwe jas. Na 8 jaar was de website toe aan uitbreiding. Maar ook méér informatie en goed beeldmateriaal en niet te vergeten een goede boost techniek aan de achterzijde van de website.

Duidelijke boodschap
Ongediertebestrijding Schorfhaar wordt geleid door Han Schorfhaar. Als Zelfstandige Zonder Personeel ben je aangewezen op jezelf. Dat ook dat, voor- en nadelen oplevert is wel duidelijk. Met Marian en Marjan van Fotostudio Markelo had Han al snel een klik. Onder het genot van een lekkere kop koffie werd een marketingplan uitgewerkt. Een plan op maat gemaakt en voorzien van een duidelijke boodschap: “Wat doe je als je een vraag hebt op het gebied van ongedierte? Niet wachten, maar meteen bellen of appen met Han!”.

Website in nieuw jasje
De informatie op de website is in een nieuw jasje gehesen. Voor iemand die niet gespecialiseerd is in ongediertebestrijding moeten de teksten begrijpelijk zijn. Geen vakjargon maar duidelijke en informatieve teksten. “We hebben Han gevolgd in zijn werk, het hemd van zijn lijf gevraagd en verschillende bedrijfsfoto’s gemaakt. Met de informatie en de foto’s is de basis gelegd voor social content en is ook de website in een fris jasje gestoken”, aldus Marian.

Samen sta je sterker
Het is een goed voorbeeld van een goede samenwerking tussen bedrijven. “Elk hebben ze hun eigen expertise waardoor een goed eindproduct tot stand komt. We hebben korte lijnen, snelheid en komen met elkaar de gemaakte afspraken na”, vertelt Marjan. Han vult aan: “Het houdt niet automatisch in dat alles binnen no-time staat. Om een mooi product te maken, ben je afhankelijk van meerdere partijen. Jorn van Remgro Webdesign gaf een duidelijk tijdslot aan, waarmee Fotostudio Markelo op haar beurt aan de slag kon. Ik ben dan ook heel erg tevreden over onze nieuwe website waarop veel informatie te vinden is, beeldmateriaal zorgt voor beleving en niet te vergeten duidelijk vermeldt wat je moet doen als je plaagdieren vermoedt of tegenkomt op plaatsen waar je ze liever niet aantreft. Ongedierte? Han bellen dus!”, lacht Han.