ongediertebestrijder muis

Muizen kunnen zorgen voor flinke overlast in en rondom jullie woning. Heb je het vermoeden dat deze knaagdieren een plekje hebben gevonden op jullie erf of zelfs in jullie woning, stal, tuinhuis of zich bijvoorbeeld in een schuur verschanst hebben? Neem dan contact op met ongediertebestrijder Han Schorfhaar.

Werkwijze
Als erkend, gediplomeerd ongediertebestrijder helpt Han jullie snel en vakkundig van de overlast van muizen af. Daarnaast onderzoekt Han waardoor dit ongedierte aanwezig is en geeft advies om dit in de toekomst te voorkomen.

Muizen
Heb je muizenkeutels gevonden of zelfs muizen zien lopen? Neem ook in dit geval snel contact op met Ongediertebestrijding Schorfhaar. Muizen kunnen ziektes overdragen maar net als ratten ook veel schade aanbrengen. De voortanden van een muis groeien continue waardoor ze veel moeten knagen om deze kort te houden. Met gemak knagen ze zich een weg door isolatiemateriaal maar ook kabels zijn niet veilig. Hierdoor is het zelfs mogelijk dat ze een brandhaard in jullie woning veroorzaken.

Preventie
Knaagdieren preventief weren is de beste oplossing om overlast te voorkomen. Dit is gelijke tijd ook een goede milieuvriendelijke wijze van bestrijden. Met duurzame oplossingen kunnen gaatjes in de gevel bijvoorbeeld worden gedicht.

Bestrijdingsmethode
Heeft u last van muizen ongediertebestrijding Schorfhaar bestrijdt muizen met verschillende bestrijdings- en vangmiddelen. Han vertelt er graag over en bepaalt samen met jullie, hoe zijn plan van aanpak eruit zal zien. Hierbij spitst hij zich op jullie persoonlijke situatie toe. Afhankelijk van de hoeveelheid plaagdieren maakt Han samen met jullie de afweging voor welke bestrijdingsmethode wordt gekozen.