Muggenlamp; uitkomst voor zwoele zomeravond

Genieten jullie ook zo van die zwoele zomeravonden? Achter in de tuin op het terras met een lekker drankje en wat knabbeltjes in de buurt. Ik kan daar oprecht van genieten na een drukke werkdag. Vorige week had ik me ook lekker genesteld in een fijne stoel op het terras in korte broek, een goed boek en een glas lemoncello binnen handbereik. Het duurde maar even of ook de muggen hadden een heerlijk knabbeltje in de buurt gevonden. Mijn benen werden gewoon lek geprikt en dat terwijl manlief op hetzelfde terras, naast mij geen enkele last ondervond…!

Binnenshuis hebben we gelukkig geen last van deze kleine insecten. Met de aangebrachte horren in de kunststof kozijnen is onze nachtrust in ieder geval gegarandeerd. Maar om nou buiten op het terras met z’n tweetjes onder een klamboe te gaan zitten als alternatief voor een hor, trekt me ook niet. Wordt vast niet gezellig onder de klamboe…. Tijdens een feestje sprak ik Han Schorfhaar van Ongediertebestrijding Schorfhaar en hij gaf aan de oplossing voor mijn muggenprobleem te hebben. Nou inderdaad… Han heeft niets te veel gezegd want het werkt echt en zelfs zichtbaar want mijn benen zitten na een zwoele zomeravond op het terras niet meer onder de muggenbulten.

De elektrische muggenlamp is geschikt om op te hangen in beschutte buitenruimtes zoals een tuinhuis, veranda, hooiberg of overkapping. De insectenlamp reduceert effectief muggen, motten, (steek)vliegen en fruitvliegjes tot een oppervlakte van 1.200 m2. Het apparaat is geschikt voor binnen- en buitengebruik waarbij géén pesticiden worden gebruikt. De vangst van insecten wordt met deze insectenlamp gegarandeerd. Heeft u ook last van muggen of andere kleine vliegende insecten? Bel Han en bestel deze insectenlamp zodat jij, net als ik weer kunt genieten van een zwoele zomeravond op het terras.