Mieren op het tuinterras

Rustig wakker worden op het terras in de tuin. De ochtendzon, de vogeltjes die je uit volle borst hoort fluiten en een kop koffie binnen handbereik… dat is toch genieten! Ineens valt je oog op een enorme kudde met mieren die de polonaise lopen op je tuinterras.

Je hebt een tegel opgetild en ontdekt een ware invasie van die kleine ijverige beestjes. Ze zijn gestoord tijdens hun werkzaamheden op deze rustige morgen maar wel onmiddellijk in opperste paraatheid.

Maar jij ook… vorige week heb je gelukkig een bus van dat mierenpoeder meegenomen op aanraden van Han van Ongediertebestrijding Schorfhaar. Een goede tip van Han toen je hem vertelde dat je al een aantal mieren had gesignaleerd op het pad naar de garage.

De bus mierenpoeder wordt uit de kast gepakt en rustig gestrooid op de plek waar de mieren lopen. De snelle werking van het poeder komt mede omdat het poeder makkelijk doordringt in de kleine spleetjes en gaatjes. Net op die plekjes, waar wij weer niet makkelijk bij kunnen komen zorgt het poeder toch voor een snelle en doeltreffende werking.

Han geeft aan dat het insectenpoeder zowel binnen- als ook buitenshuis te gebruiken is tegen kakkerlakken, vlooien, kruipende insecten maar dus ook mieren. Hij adviseert dit product te gebruiken bij het aantreffen van kleine insecten in en rond woningen, appartementen, wijkcentra, hotels, restaurants, kantines, ziekenhuizen en industriële magazijnen.

Knock Off insectenpoeder is verkrijgbaar bij Ongediertebestrijding Schorfhaar maar ook in de shop-in-shop van Ongediertebestrijding Schorfhaar die is ondergebracht bij Fotostudio Markelo aan het Kaasplein in Markelo. Loop gerust eens binnen.