Muizenlokdoos; veilig voor kinderen en huisdieren

Met kleine kinderen en huisdieren over de vloer is het niet eenvoudig om muizenvallen te plaatsen. Even niet opgelet en niet de muis, maar de kinderen hebben het muizenvalletje ontdekt. Ook met huisdieren over de vloer is het niet slim om een muizenvalletje te zetten. De gevolgen zijn niet te overzien. Toch wil je van die kleine plaagdieren af! Ongediertebestrijding Schorfhaar heeft met de muizenlokdoos, dé oplossing voor jouw probleem!

Veilig voor kinderen en huisdieren
De muizenlokdoos in combinatie met een muizenklapval. Het valletje wordt met een likje pindakaas in de muizenlokdoos geplaatst en is alleen nog te openen met een speciale sleutel. Het geheel is hierdoor geheel kindveilig maar ook huisdieren kunnen de val niet bereiken. De lokdoos met klapval plaats je op de looproute van de muis tegen een muur of wand. De doos heeft twee openingen voor de muis. Aan de bovenkant van de lokdoos is het eenvoudig te zien of de val nog op spanning staat of dat er wellicht een muis is gevangen. Echter is de doos zo ontworpen dat de vangst alleen zichtbaar is wanneer het geheel wordt geopend.

Overlast plaagdieren
Heb je nou zo veel last van plaagdieren dat het zetten van een muizenval niet tot het gewenste effect leidt. Neem dan contact op met Han Schorfhaar. Han is een erkend en gediplomeerd ongediertebestrijder en helpt je snel en vakkundig van de overlast van muizen af. Daarnaast onderzoekt Han waarom dit ongedierte graag bij jullie bivakkeert en geeft een gedegen advies om dit in de toekomst te voorkomen.

Shop-in-shop in Markelo
De muizenklapval in combinatie met de muizenlokdoos is verkrijgbaar bij Ongediertebestrijding Schorfhaar en kost 7,00 euro per stuk. Ook bij de shop-in-shop van Ongediertebestrijding Schorfhaar gevestigd in Fotostudio Markelo is de muizenlokdoos momenteel op voorraad.