Overkapping met houtaantasters sporen

‘Houtaantasters’ kunnen flinke schade aanbrengen aan houten constructies. Wacht niet, maar bel Ongediertebestrijding Schorfhaar!

In en rondom onze woningen maken we veelvuldig gebruik van hout. Denk daarbij maar aan de constructie van huizen, kozijnen en dakconstructies. Houten draagbalken in een verbouwde boerderij, de overkapping, het tuinhuis, de stallen of kantoorruimte maar ook voor meubels en kastenwanden worden verschillende houtsoorten gebruikt. Hout is sterk en duurzaam maar kan ook vatbaar zijn voor houtaantasters, zoals schimmels en insecten.

In opdracht van bedrijven maar ook particulieren bestrijdt Ongediertebestrijding Schorfhaar houtaantasters zoals houtworm, boktor en schimmels. Wanneer een aantasting is geconstateerd wordt afhankelijk van het object een bestrijdingstraject in uitvoer gezet. Hierbij wordt veelal gekozen voor begassing- of vloeistofbehandeling.

Maar eerst moet worden vastgesteld welke hout aantastende insect of schimmel, voor problemen zorgt. Han Schorfhaar is een deskundig inspecteur, die de aantasting van het hout vakkundig in kaart kan brengen. Hij stelt vast of de aantasting van het hout van een recente datum is of niet. In de volgende stap bespreekt hij zijn plan van aanpak. Han geeft daarbij meteen informatie en uitleg over de te volgen stappen met als resultaat het vakkundig en snel bestrijden van het ongedierte.

Heb je overlast óf vermoed je schade door houtaantasters of ander ongedierteprobleem? Neem dan contact op met ongediertebestrijder Han Schorfhaar!

Han Schorfhaar is telefonisch bereikbaar op
06-53165775 of stuur een mail aan
info@ongediertebestrijdingschorfhaar.nl.